< Innovation Experience package

De leukste Cyber Security awareness workshop: De Boardroom Game

Deze cyber security awareness workshop laat je aan de hand van de boardroom game op een leuke en praktische manier kennismaken met de mogelijke risico’s, maatregelen en aanpakken op het gebied van cyber security. Je strijd met je team voor de grootste winst en het grootste vertrouwen van je klanten. Zijn jullie het meest succesvolle bedrijf?

Reserveer je datum vast, voordat hij weg is.

Reserveer nuMeer informatie

Cyber Security workshop voor het hele team

Bij de boardroomroom stap je met 3 tot 6 collega’s in het bestuur van een fictief fietsenbedrijf, met elke collega in een eigen rol. In vijf rondes strijd je voor de grootste winst het vertrouwen van jouw klanten door de juiste cyber security maatregelen te nemen. Aan het eind van elke ronde zijn er een aantal incidenten die kunnen plaatsvinden, zoals een DDOS aanval, een laptop die achtergelaten wordt of een stroomstoring. Het is de uitdaging voor jouw team om de juiste strategie te hanteren en de juiste maatregelen te nemen op het gebied van mens, proces en techniek. Zo zorg je ervoor dat jouw team het meest succesvolle fietsenbedrijf wordt.

Risico’s én maatregelen van cyber security

Naast een kennismaking met alle risico’s, maak je in deze cyber security workshop ook kennis met mogelijke maatregelen die je kunt nemen. Daarnaast zie je welke belangen er binnen je bedrijf spelen en welke aanpakken je kunt hanteren wanneer je jouw strategie opbouwt. Aan het eind van de cyber security workshop zijn collega’s op de hoogte van de mogelijke risico’s, maatregelen en strategieën op het gebied van cyber security.

Teams van 3 tot 30 personen (of groter)

Alle workshops van RDM Next zijn geschikt voor iedereen. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen met nieuwe ontwikkelingen uit de voeten kan zorgen we voor een praktische en vermakelijke aanpak. Door verschillende niveaus van diepgang te bieden, zorgen we dat de workshops voor iedereen interessant blijven.

De Cyber Security workshops is geschikt voor groepen van 3 tot 30 personen. Wil je met een grotere groep komen? Neem dan even contact op. Door meerdere workshops in te zetten, kunnen we samen een afwisselend en uitdagend programma neerzetten voor grotere groepen. Neem contact op voor meer informatie.

Reserveer nu

Het innovation experience package

Je kunt de Cyber Security workshop doen als onderdeel van het innovation experience package, of als losse workshop.

  • Rondleiding + intro digitalisering
  • IoT workshop / AI (Machine Learning) workshop / Cyber security workshop
  • Inclusief lunch of borrel
  • Voor groepen van 5-60 personen
  • Tijdsduur: vanaf 3 uur

Enthousiast geworden over de Cyber Security workshop? Reserveer dan snel!

Reserveer nu

Vragen of speciale verzoeken?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over de workshops, of voor een evenement op maat.

Tip: Maak je workshop of evenement af met een fotograaf en goede koffie

Bekijk alle aanvullende opties

Meer informatie

Zij gingen je voor

EN DAT ALLES IN DE MEEST INSPIRERENDE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events en feesten. Zoek je een inspirerende locatie in Rotterdam? Of wil je eerst een keer een kijkje nemen? Neem dan nu contact op!