Introductieworkshop / Deepdive

CYBER SECURITY

De wereld  van cybersecurity is complex en als je de kenners moet geloven lijkt het soms wel dat je met alle (financiële) middelen nog steeds niet ‘cyber secure’ bent. Tijdens de workshop verkennen we op een leuke manier het security landschap en brengen de risico’s in kaart. Dit doen we onder leiding van security specialisten.

Reserveer direct

Reserveer alvast vrijblijvend jouw workshop datum, voordat hij weg is.

contact
Heb je vragen?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over de workshop, of voor een workshop op maat.

INHOUD VAN DE WORKSHOP

Deze serious game toont jou en je collega’s het belang van cybersecurity aan de hand van een businessscenario. Tijdens de game krijgt iedereen een eigen rol binnen de board met eigen doelstellingen. Door het doen van verstandige investeringen moet je samen in een paar spelronden je winst en reputatie verbeteren. Je gaat met elkaar in gesprek om te bepalen welke meetregelen er genomen moeten worden. Neem je een verkeerde beslissing dan kunnen cyberaanvallen impact op je winst en imago hebben.

Aan het eind van de workshop stel je samen vast wat je kunt leren voor je eigen bedrijf, en denk je aan de hand van een risk appetite na over de gevaren die je loopt. Ben jij het meest succesvolle bedrijf?

LOCATIE EN TIJD

De workshop kan op elke locatie worden gegeven maar het is het leukst om hem bij ons in het Innovation Dock te doen. We nemen hiervoor de hele ochtend of middag en hebben zo ruim de tijd om de risico’s en impact voor jouw organisatie in kaart te brengen.

Mix ‘n match

Onderstaande afbeelding geeft weer hoe een jouw workshop er uit kan zien. Je kunt natuurlijk ook meerdere onderwerpen combineren in één workshop. Wil je een perfect aansluitend programma samenstellen? Helemaal prima, neem even contact op!

Wat anderen er van vonden

Wat een inspiratievolle middag was dit. De gedrevenheid en het enthousiasme van RDM Next om bij te dragen aan ontwikkelingen op o.a. het gebied van big data en internet of things, zijn fascinerend.

Corine HijmissenDocent Greijdanus college

Vanavond een erg enthousiaste groep deelnemers mogen horen over hun bezoek aan RDM next vandaag! Prachtige en inspirerende presentatie, rondleiding en workshop hebben jullie aangeboden.

Saskia TreurnietExecutive Director, Global Executive OneMBA Program

Praktische informatie

Taal: Nederlands/Engels
Aantal personen: 20
Starttijd: In overleg
Duur: vanaf 1 uur
Lunch/borrel: Optioneel
Prijs: vanaf €1500

Over de facilitators


Jurjen Lengkeek

Co-founder RDM Next

Na enkele jaren actief te zijn geweest in start-up ondersteuning richtte Jurjen RDM Makerspace op, wat in 2019 transformeerde in RDM Next. Gebaseerd op eerdere ervaringen en geworteld in eigen projecten, samenwerkingen en bedrijven ondersteund Jurjen bedrijven in hun zoektocht naar innovatie.


Frido Aalbers

Co-founder RDM Next

Vanuit RDM Next en de IoT Academy heeft Frido in de afgelopen vier jaar honderden bedrijven geholpen met innovatie. Vanuit de rol als head facilitator stelt hij de juiste vragen die helpen processen te optimaliseren en nieuwe kansen te spotten. Daarbij ligt de focus op risicoloos innoveren.

Zij gingen je voor

EN DAT ALLES IN DE MEEST INSPIRERENDE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events en feesten. Zoek je een inspirerende locatie in Rotterdam? Of wil je eerst een keer een kijkje nemen? Neem dan nu contact op!

Enthousiast geworden? Mooi!

Download alvast de brochure om meer te weten over de workshop

 

Contact opnemen

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze event manager Nadiah helpt je verder.