< Innovation Experience package

AI (Artificial Intelligence) workshop: Machine Vision

Deze introductieworkshop Artificial Intelligence laat je op een leuke en praktische manier kennismaken met de geschiedenis, werking en toepassingen van de tegenwoordig meest voorkomende vormen van Kunstmatige Intelligentie. Tijdens de workshop duik je dieper in op deep learning en Machine Vision, door objecten te classificeren en te detecteren met behulp van een camera en een computer. Aan de hand van verschillende voorbeelden leer de waarde van het toepassen van AI op verschillende plekken én specifiek voor jou te zien.

Reserveer je datum vast, voordat hij weg is.

Een praktische AI workshop

Tijdens deze AI workshop ga je samen met een collega aan de slag met de Nvidia Jetson Nano, een camera en verschillende voorgetrainde netwerken. Deze gebruik je om objecten te classificeren, te lokaliseren en te segmenteren. Door de verschillen in netwerken te zien ervaar je de verschillende toepassingen van Machine Vision en de waarde van een goede dataset en de uitdagingen van data labeling. Voor we met de Nvidia Jetson aan de slag gaan, lopen we eerst door de geschiedenis van kunstmatige intelligentie heen, en bekijken we welke stappen er nodig zijn om een netwerk te trainen zodat je Machine Vision kunt toepassen. Aan de hand van praktische voorbeelden en toepassingen in het veld ga je ook de kansen voor jou zien.

Teams van 2 tot 20 personen

Alle workshops van RDM Next zijn geschikt voor iedereen. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen met nieuwe ontwikkelingen uit de voeten kan zorgen we voor een praktische en vermakelijke aanpak. Door verschillende niveaus van diepgang te bieden, zorgen we dat de workshops voor iedereen interessant blijven.

De Machine Learning workshop is geschikt voor groepen van 2 tot 20 personen. Wil je met een grotere groep komen? Neem dan even contact op. Door meerdere workshops in te zetten, kunnen we samen een afwisselend en uitdagend programma neerzetten voor grotere groepen. Neem contact op voor meer informatie.

Het innovation experience package

Je kunt de Machine Learning workshop doen als onderdeel van het innovation experience package, of als losse workshop.

  • Rondleiding + intro digitalisering
  • IoT workshop / Machine Learning workshop / Cyber security workshop
  • Inclusief lunch of borrel
  • Voor groepen van 5-60 personen
  • Tijdsduur: vanaf 3 uur

Enthousiast geworden over de Machine Learning workshop? Reserveer dan snel!

Vragen of speciale verzoeken?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over de workshops, of voor een evenement op maat.

Tip: Maak je workshop of evenement af met een fotograaf en goede koffie

Bekijk alle aanvullende opties

Meer informatie

Zij gingen je voor

EN DAT ALLES IN DE MEEST INSPIRERENDE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events en feesten. Zoek je een inspirerende locatie in Rotterdam? Of wil je eerst een keer een kijkje nemen? Neem dan nu contact op!