< Innovation Experience package

IoT (Internet of Things) workshop

De IoT introductieworkshop laat je hands-on kennismaken met de sensoren, netwerken, platforms en toepassingen die samen het Internet of Things vormen. Tijdens de workshop maak je zelf een IoT oplossing met behulp van een aantal eenvoudig op elkaar af te stemmen bouwblokken. Boek deze workshop om een leuke en praktische introductie te krijgen tot IoT, of omdat je aan de slag wilt met IoT binnen jouw organisatie.

Reserveer je datum vast, voordat hij weg is.

Reserveer workshopMeer informatie

Een praktische IoT workshop

Tijdens de IoT workshop maak je in teams van twee een IoT oplossing. Dit doe je met behulp van kant en klare bouwblokken in de vorm van een aantal sensoren, het LoRaWAN netwerk en verschillende platforms en applicaties. Deze workshop laat duidelijk aan je zien wat de waarde van IoT is aan de hand van een duidelijke uitleg en verschillende voorbeelden. Hiermee ga je direct de kansen op het gebied van IoT voor jezelf en jouw organisatie zien.

Teams van 2 tot 20 personen

Alle workshops van RDM Next zijn geschikt voor iedereen. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen met nieuwe ontwikkelingen uit de voeten kan zorgen we voor een praktische en vermakelijke aanpak. Door verschillende niveaus van diepgang te bieden, zorgen we dat de workshops voor iedereen interessant blijven.

De Machine Learning workshop is geschikt voor groepen van 2 tot 20 personen. Wil je met een grotere groep komen? Neem dan even contact op. Door meerdere workshops in te zetten, kunnen we samen een afwisselend en uitdagend programma neerzetten voor grotere groepen. Neem contact op voor meer informatie.

Reserveer workshop

Het innovation experience package

Je kunt de IoT workshop doen als onderdeel van het innovation experience package, of als losse workshop.

  • Rondleiding + intro digitalisering
  • IoT workshop / AI (Machine Learning) workshop / Cyber security workshop
  • Inclusief lunch of borrel
  • Voor groepen van 5-60 personen
  • Tijdsduur: vanaf 3 uur

Enthousiast geworden over de IoT workshop? Reserveer dan snel!

Reserveer workshop

Vragen of speciale verzoeken?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over de workshops, of voor een evenement op maat.

Tip: Maak je workshop of evenement af met een fotograaf en goede koffie

Bekijk alle aanvullende opties

Meer informatie

Zij gingen je voor

EN DAT ALLES IN DE MEEST INSPIRERENDE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events en feesten. Zoek je een inspirerende locatie in Rotterdam? Of wil je eerst een keer een kijkje nemen? Neem dan nu contact op!