Ga naar de hoofdinhoud

Vacature meewerkstage event management

Over ons:

RDM Next helpt bedrijven om sneller en beter te innoveren. Het is onze missie om alle lagen binnen bedrijven te inspireren, in staat te stellen en te activeren. Dit doen we door middel van workshops, begeleiding en advies. We staan voor inclusie en matchmaking op het gebied van digitalisering en innovatie.
Het geven van onze workshops en sessies doen we vanuit een hele toffe ruimte: de Loft. Naast workshops, verzorgen we hier de meest inspirerende evenementen, vergaderingen, congressen, online events en meer. Omdat we altijd aan het innoveren zijn binnen de wereld van events, zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair Events!

Wat houdt de functie in?

In De Loft en onze andere ruimtes hebben we meerdere events per week. Tijdens je stage zul je verschillende aspecten leren kennen en/of oppakken, denk hierbij aan het ontvangen van gasten, schakelen met leveranciers en bestellingen doen. Daarnaast kun je leren offertes op te stellen en klantencontact oppakken, afhankelijk van wat je zelf graag wilt leren. Hier zullen we samen naar kijken, maar onderaan de streep is het belangrijk dat je veel energie krijgt van contact met klanten en gasten. Je wordt uiteindelijk onderdeel van het visitekaartje van RDM Next!

Jij bent of hebt:

  • Een hart voor Rotterdam en haar haven;
  • Communicatief vaardig en sterk in Nederlands en Engels: die social posts kunnen we prima aan jou overlaten;
  • Je denkt mee, bent oplossingsgericht en vindt het leuk nieuwe dingen te leren en uit te proberen om te kijken of iets nog beter kan. We zijn een flexibel team, het is tof als jij dat ook bent!;
  • Verder heb je een oog voor detail en pak je zaken uit jezelf op. See it = do it mentaliteit maar om hulp vragen mag natuurlijk altijd;
  • Je woont in regio Rotterdam en kunt ons gemakkelijk bereiken met het OV of beschikt bij voorkeur over een auto (gratis parkeren op het terrein).

Wij bieden jou:

  • Een plek waar de mogelijkheden om te leren oneindig zijn: we zijn een kleine organisatie met 3 medewerkers, dus je komt met veel verschillende werkzaamheden in aanraking!
  • Stagevergoeding
  • Flexibele uren: uurtje eerder beginnen, uurtje eerder weg: geen probleem
  • Geweldige werkplek aan de Maas

Heb je vragen, wil je graag solliciteren of allebei? Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar stagelopenbij@rdmnext.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via 010-7171706. Zolang deze vacature online staat, is deze nog niet vervuld en kun je solliciteren.

Secured By miniOrange