Ga naar de hoofdinhoud

Annuleringsvoorwaarden in mensentaal

Wanneer je goedkeuring geeft op een offerte van RDM Next, dan stem je ook in met onze voorwaarden. En ook met onze annuleringsvoorwaarden. Omdat algemene voorwaarden altijd een beetje stroef zijn en we graag iets meer context geven bij onze keuzes, hebben we besloten om on annuleringsbeleid nog even in mensentaal uit te schrijven. Daarbij besteden we wat extra aandacht aan ons annuleringsbeleid omtrent Covid-19.

Annuleringsvoorwaarden

De annuleringsvoorwaarden zijn in artikel 15 van de algemene voorwaarden vastgelegd:

  • Bij uiterlijk 4-3 weken van tevoren annuleren geldt dat 50% van het geoffreerde bedrag in rekening zal worden gebracht.
  • Bij uiterlijk 2-1 weken van tevoren annuleren geldt dat 75% van het geoffreerde bedrag in rekening zal worden gebracht.
  • Bij uiterlijk 1 week van tevoren annuleren geldt dat 100% van het geoffreerde bedrag in rekening zal worden gebracht.

Oftewel: Als je dichter bij je evenement of workshop annuleert, dan ben je alsnog verplicht om te betalen voor je evenement. Redenen hiervoor zijn dat leveranciers en personeel ook last-minute geannuleerd moeten worden, en dat het moeilijker is om de ruimte op korte termijn te verhuren. Vaak proberen we je nog een beetje tegemoet te komen, bijvoorbeeld door een korting te bieden op je volgende evenement.

Annulering tijdens Covid-19

Wat betreft Corona volgen we de regels op die voorgeschreven zijn vanuit de overheid. Mocht een evenement door een wijziging van de Corona Maatregelen niet door kunnen gaan, dan worden de kosten voor het huren van de ruimte kwijtgescholden. Kosten die door leveranciers in rekening worden gebracht, worden wel doorgefactureerd.

Wanneer evenementen niet verboden zijn, gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden. Het is in het verleden voorgekomen dat een organisatie besloot om een evenement te annuleren, voordat of zonder dat er vanuit de overheid aangepaste regels voor werden gesteld. In deze gevallen gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden.

 

Datum: 07/09/2022 Plaats: Rotterdam

RDM Next

Heb je vragen?

Neem contact op
info@rdmnext.nl
+31 10 71 71 706

Secured By miniOrange