Ga naar de hoofdinhoud
 
 
 
 
 
1
1
< Alle workshops

Teambuilding Package: Teamuitjes en workshops in Rotterdam

Het teambuilding package biedt een origineel en inspirerend teamuitje bij RDM Next in Rotterdam. Tijdens dit programma maak je kennis met nieuwe technologieën die ontwikkeld worden op een historische locatie: RDM Rotterdam. Je zet dit meteen in bij het bouwen van een Rube Goldberg machine en het visueel programmeren van rijdende robots. Het teambuilding package is geschikt voor jouw hele team, ook zonder voorkennis van technologie.

Reserveer je datum vast, voordat hij weg is.

Onderdelen van het teambuilding package

  • Rondleiding + Intro digitalisering
  • Keuze uit Robot race en Rube Goldberg
  • Inclusief borrel
  • Voor groepen van 5-60 personen
  • Tijdsduur: 2 tot 4 uur

Rondleiding en intro digitalisering

Tijdens de rondleiding door het Innovation Dock maak je kennis met de geschiedenis van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij, én RDM Rotterdam als innovatielocatie. Je loopt tussen de bedrijven die op een historische plek ontwikkelen in de gebieden robotica, 3d printen, kunstmatige intelligentie, drones en IoT. De intro digitalisering geeft daarbij in vogelvlucht een update over deze technologieën: Hoe werken ze, waarom zijn ze belangrijk, wat is de huidige status in ontwikkeling en misschien wel het belangrijkste: Hoe pas je ze zelf toe? Aan het eind van de rondleiding + intro digitalisering ben je weer helemaal bijgepraat, en zie je de kansen voor jezelf.

Rube Goldberg of Robot Race

Tijdens de Rube Goldberg workshop strijd je samen met jouw bedrijf of team voor hetzelfde doel: het bouwen van een kettingreactie van knikkers, pvc buizen en dominostenen. Wat we hier bij RDM Next in Rotterdam aan toevoegen zijn digitale onderdelen als rijdende robots en IoT sensoren. Wanneer de kettingreactie succesvol eindigt (bijvoorbeeld met het maken van een foto, een e-mail die verstuurd wordt of de champagne die ontkurkt wordt), heb je als team de challenge gehaald.

Meer over Rube Goldberg

Bij de Robot Workshop gaan we aan de slag met Mbot van Makeblock. Hiermee programmeer je met een klein team je eigen robot om te racen tegen de klok én je collega’s. De uitdaging is om een zelf getapete racetrack te finishen, en dat natuurlijk in de snelste tijd van de dag. Boek deze workshop als je een introductie wilt in de Robotica en op een visuele manier wilt kennismaken met programmeren.

Meer over Robot Race

Teams van 5 tot 60 personen (of groter)

Alle workshops van RDM Next zijn geschikt voor iedereen. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen met nieuwe ontwikkelingen uit de voeten kan zorgen we voor een praktische en vermakelijke aanpak. Door verschillende niveaus van diepgang te bieden, zorgen we dat de workshops voor iedereen interessant blijven.

Het standaard teambuilding package is geschikt voor groepen van 5 tot 20 (robot race) of 60 (Rube Goldberg) personen. Wil je met een grotere groep komen? Neem dan even contact op. Door meerdere workshops in te zetten, kunnen we samen een afwisselend en uitdagend programma neerzetten voor grotere groepen. Neem contact op voor meer informatie.

Reserveer nu!

Enthousiast geworden over het Teambuilding Package? Reserveer dan snel!

Vragen of speciale verzoeken?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over de workshops, of voor een evenement op maat.

Tip: Maak je workshop of evenement af met een fotograaf en goede koffie

Bekijk alle aanvullende opties

Meer informatie

Zij gingen je voor

Secured By miniOrange