Route

Op de pagina vind je de route naar RDM Next met auto, OV en fiets. Verder vind je op onderstaande kaart de uitleg hoe je bij de ingang komt.

 

Kies hier waar je meer informatie over zoekt:

Auto en parkeren

Let op: Vanaf de A15 neem afslag 18 Heijplaat. Parkeren kan op het grote parkeerterrein naast het Innovation Dock en is gratis. Er zijn laadpalen aanwezig. Bekijk de kaart met de route naar de Loft hier.

Met OV en fiets – vanaf Rotterdam Centraal

Er zijn verschillende manieren om naar de RDM te komen, die redelijk verschillen in kosten. De opties vind je in deze lijst, gesorteerd op reisduur. Eventuele looptijd tussen modaliteiten is niet meegenomen, maar die is niet groter dan enkele minuten.

Metro en watertaxi

Vanaf Rotterdam Centraal | 5 + 7 minuten | €€€

Metro: Pak 5 minuten met Metro D of E naar metrohalte Leuvehaven. Loop twee minuten naar watertaxihalte Leuvehaven.
Watertaxi: Reserveer van tevoren via de Watertaxi app of telefonisch je watertaxi en vaar voor minder dan tien euro op spectaculaire wijze in 7 minuten naar de RDM.

Tram en watertaxi veerdienst

Vanaf Rotterdam Centraal | 13 + 10 minuten | €€

Tram: Rij in 13 minuten met tram 23 of 24 naar een tramstation in de buurt van de Marconistraat. Lopen: Loop vervolgens in drie minuten naar de Marconistraat.
Watertaxi veerdienst: De veerdienst gaat overdag op werkdagen om de 15 minuten vanaf de Marconistraat en doet er tien minuten over. Kosten voor de veerdienst bedragen enkele euro’s, je kunt aan boord alleen pinnen.

Metro en bus

Vanaf Rotterdam Centraal | 13 + 15 minuten | €€

Metro: Overdag op werkdagen gaan metro D en E om de paar minuten naar metrostation Slinge. Deze metro doet er 13 minuten over.
Bus: Overdag op werkdagen vertrekt er om de tien minuten een bus vanaf Metrostation Slinge naar RDM. Deze bus doet er 15 minuten over.

Fiets en Watertaxi veerdienst

Vanaf Rotterdam Centraal | 19 + 10 minuten | €

Pak de fiets vanaf Rotterdam centraal en fiets in 19 minuten naar de watertaxi veerdienst halte aan de Marconistraat. De veerdienst gaat overdag op werkdagen om de 15 minuten vanaf de Marconistraat en doet er tien minuten over. Let op: fietsen kunnen niet mee. Deze kunnen bij de halte geparkeerd worden.

Op de fiets

Vanaf Rotterdam Centraal | 34 minuten | €

Neem de Maastunnel naar zuid en fiets om de Waalhaven heen naar RDM Next: een ritje van 10,5 kilometer.

Bekijk de fietsroute

Metro en fiets

Vanaf Rotterdam Centraal | 13 + 22 minuten | €

Metro: Overdag op werkdagen gaan metro D en E om de paar minuten naar metrostation Slinge. Deze metro doet er 13 minuten over.
OV fiets: Op metrostation Slinge kan je een OV-fiets huren, waarmee je in 22 minuten naar de 6,5 km naar de RDM fietst.
Fiets: Daarnaast mag je in Rotterdam buiten het spitsuur je fiets meenemen in de metro. Alleen voor 9 uur en tussen 16:00 en 18:30 mag je fiets niet mee.

Het laatste stukje

Route naar de Loft

Scheepsbouwweg 8-Loft
3195AC Rotterdam
Open in google maps

De Loft bevindt zich op de zolder van het Innovation Dock Business te Heijplaat (RDM) Rotterdam. Op de ingang van de grote loods staat “Innovation Dock”. Naast de Laadpalen vind je de ingang aan de parkeerzijde. Aan de waterkant vind je een tweede ingang voor als je met het OV komt. De glazen deuren zijn standaard op slot. Als je een code hebt gekregen dan kan je de deuren met je smartphone openen. Je kunt ook aanbellen bij RDM Next, dan doen wij de deur op afstand voor je open en kun je vanaf daar je weg vervolgen met de bordjes naar De Loft.

Route naar het congrescentrum

Heijplaatstraat 17
3089 JB Rotterdam
Open in google maps

Het Congrescentrum bevind zich op 2 minuten lopen van het Innovation Dock. De ruimte bevindt zich in het gebouw van de Academie van Bouwkunst. Je kunt ons bereiken door te navigeren naar Heijplaatstraat 23, Rotterdam. Hier kun je eventueel een (gratis) parkeerplaats uitzoeken en lopen naar de ingang waar “Congrescentrum” boven staat. Je stapt hier de Marmeren Hal binnen, de Commissarissenkamer bevindt zich direct aan de zijkant van deze hal.

Route naar IT Campus

Scheepsbouwweg 11
3089 JW Rotterdam
Open in google maps

Een aantal van de ruimtes die we verhuren bevinden zich in IT Campus, op 1 minuut lopen van het Innovation Dock. Je kunt via Google Maps navigeren naar Scheepsbouwweg 8, je komt dan uit op een grote (gratis) parkeerplaats. Aan de linkerkant bevindt zich de ingang van IT Campus. Mocht je slecht ter been zijn en geen trap kunnen lopen, bel ons dan even op 010-7171706, dan helpen wij je verder via de ingang met een lift.