< Teambuilding package

Teamuitje Robot Race

In dit teamuitje op de RDM in Rotterdam strijd je tegen je collega’s wie de snelste robot kan programmeren. De uitdaging is om een racetrack te finishen, en dat natuurlijk in de snelste tijd van de dag. Boek deze workshop als je een introductie wilt in de Robotica en op een visuele manier wilt kennismaken met programmeren. Of boek hem om te laten zien dat jij het beste bent in programmeren met Arduino.

Reserveer je datum vast, voordat hij weg is.

Reserveer workshopMeer informatie

Teambuilding voor het hele team

Bij het Robot Race teamuitje gaan we aan de slag met Mbot van Makeblock. Don’t worry, alles wordt duidelijk voor je uitgelegd. Aan het einde van de workshop heb je samen met een klein team je eigen robot geprogrammeerd om te racen tegen de klok en je collega’s. Dit doe je door op een visuele manier te programmeren met behulp blokken die je met de muis kunt verslepen. Zoek je iets meer uitdaging? De Mbots zijn ook te programmeren door middel van Arduino, dus je hebt de uitgebreide mogelijkheden zelf in handen.

Strijden tegen elkaar

Tijdens de workshop wordt je team opgedeeld in groepjes van twee drie personen. Elke groep krijgt een robot, batterijen en een laptop. Je groep is succesvol als de track volledig afgelegd is en alle checkpoints op de track behaald zijn door de robot.

Om seconde’s van je eindtijd te halen zijn er ook verschillende tijdsbonussen te behalen, zoals het toevoegen en ontwijken van obstakels op de checkpoints om een tijdsbonus van 3 seconden per checkpoint te verdienen. Daarnaast kan een tijdsbonus van 10 seconden verdiend worden door over de moeilijkste finish te rijden en een tijdsbonus van 5 seconden door over de een-na moeilijkste finish te rijden.

En natuurlijk kan er maar één de snelste zijn.  Programmeert jouw groep de snelste robot van de dag?

Teams van 5 tot 60 personen (of groter)

Alle workshops van RDM Next zijn geschikt voor iedereen. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen met nieuwe ontwikkelingen uit de voeten kan zorgen we voor een praktische en vermakelijke aanpak. Door verschillende niveaus van diepgang te bieden, zorgen we dat de workshops voor iedereen interessant blijven.

Het standaard teambuilding package is geschikt voor groepen van 5 tot 60 personen. Wil je met een grotere groep komen? Neem dan even contact op. Door meerdere workshops in te zetten, kunnen we samen een afwisselend en uitdagend programma neerzetten voor grotere groepen. Neem contact op voor meer informatie

Reserveer workshop

Het teambuilding package

Je kunt de Robot race workshop doen als onderdeel van het teambuilding package, of als losse workshop.

  • Rondleiding + Intro digitalisering
  • Keuze uit Robot race en Rube Goldberg
  • Inclusief borrel
  • Voor groepen van 5-60 personen
  • Tijdsduur: 2 tot 4 uur

Enthousiast geworden over de Robot race teambuilding teamuitje? Reserveer dan snel!

Reserveer workshop

Vragen of speciale verzoeken?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over de workshops, of voor een evenement op maat.

Tip: Maak je workshop of evenement af met een fotograaf en goede koffie

Bekijk alle aanvullende opties

Meer informatie

Zij gingen je voor

EN DAT ALLES IN DE MEEST INSPIRERENDE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events en feesten. Zoek je een inspirerende locatie in Rotterdam? Of wil je eerst een keer een kijkje nemen? Neem dan nu contact op!