Ontwikkeltrajecten – Trainingen in tools

Ontwikkeltrajecten

Stilstand is achteruitgang, maar beweging betekent niet per se vooruitgang. Bij RDM Next zoeken we samen met jou naar het beste begin én einde van je ontwikkeltraject. Daar hebben we een aantal verschillende manieren voor, die we in verschillende ontwikkeltrajecten uitleggen.

Kom je er niet uit?

Digital sessie

Denken vanuit technologische ontwikkelingen

IoT, Machine Learning, Blockchain; Wat houden die nieuwe technieken eigenlijk in? Hoe werken ze, en wat betekent dit voor jouw bedrijf? De digital sessie geeft binnen één dagdeel antwoord op al deze vragen, zodat je ze gelijk kunt toepassen op je eigen producten en processen.

  • Vanaf €99,- per deelnemer

Design thinking

Denken vanuit de behoeftes van je gebruiker

Denken als een ontwerper doe je door in de schoenen van je gebruiker te gaan staan, om zijn of haar dromen en drempels te achterhalen. Vanuit dit startpunt stel je een betrouwbare ontwerpuitdaging op, van waaruit je eenvoudig op nieuwe ideeën komt. Met behulp van verschillende keuzemethodes kom je uit op één idee. In een eventuele vervolgsessie valideer je dit idee door te prototypen en te testen.

  • Vanaf €139,- per deelnemer

Validatie workshop

Denken vanuit implementatie

Wil je innoveren? Faal dan vaak, en faal snel. De validatiesessie van RDM Next zorgt er voor dat je zeker weet of je idee een succes wordt, voordat je het uitontwikkeld hebt. Dit doen we door met behulp van de Lean Startup method alle aannames die achter je idee liggen gestructureerd te valideren of te invalideren. Zo zorg je ervoor dat je geen geld weggooit aan achteraf onnodig gebleken ontwikkeling.

  • Vanaf €99,- per deelnemer

Co-creatie

Denken vanuit de uitwerking

Co-creatie begint bij je gebruiker en eindigt ook bij je gebruiker. Anders dan bij Design Thinking en de Lean Start-up method, betrek je je gebruiker actief in de creëren van jouw nieuwe product of dienst. Op die manier krijgen ze inspraak in de ontwikkeling, wat er voor zorgt dat hun voorkeuren tot in de details van de ontwikkeling doordringen. Bijkomend voordeel: een deel van je gebruikers voelt zich al eigenaar van het idee.

  • Vanaf €199,- per deelnemer

Doorloop ons hele ontwikkeltraject

Elk bedrijf heeft het wel eens meegemaakt: nieuwe producten en diensten die totaal geen aansluiting vinden in de markt. Of nieuwe producten die helemaal niet vernieuwend zijn. Bij RDM Next hebben we verschillende aanvliegroutes. Deze helpen bij het verzinnen van ideeën én bij het maken van de goede keuzes.

  • Vanaf €199,- per deelnemer

Visievorming

Zet ons aan het werk

Heb je behoefte aan een frisse blik op jouw zaken? Of ben je benieuwd naar wat toekomstige techniek kan brengen voor jouw bedrijf? Zet ons aan het werk, dan krijg je ontwikkeling op maat.

  • Prijs op aanvraag

Kom je er niet uit?

 

Zij gingen je voor

EN DAT ALLES IN DE MEEST INSPIRERENDE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events en feesten. Zoek je een inspirerende locatie in Rotterdam? Of wil je eerst een keer een kijkje nemen? Neem dan nu contact op!

Contact opnemen

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze event manager Nadiah helpt je verder.