Ga naar de hoofdinhoud
Zet ons aan het werk

Visievorming

Heb je behoefte aan een frisse blik op jouw zaken? Of ben je benieuwd naar wat toekomstige techniek kan brengen voor jouw bedrijf? Zet ons aan het werk, dan krijg je ontwikkeling op maat.

Reserveer direct

Reserveer alvast vrijblijvend de datum van jouw ontwikkeltraject, voordat hij weg is.

Contact
Heb je vragen?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over het ontwikkeltraject, of voor een traject op maat.

Hoe het werkt

RDM Next levert een team van 4 creatieve technologen gedurende een periode van 5-6 weken. Wekelijks zal er een creatieve sessie van een dag plaatsvinden. Per sessie zal een aantal genodigden bijdragen aan een proces van inzichten vergaren, ideation, selectie, validatie en verdere uitwerking van visie en concepten.

Voorbeeld traject

Thematisch framework

Voorafgaand aan dit proces zal een thematisch framework voor de sessies worden opgesteld. Onderstaand vind je een eerste opzet van het programma, welke op basis van verdere informatie zal worden uitgebreid en verbeterd. Op basis van de uitkomst van elke voorgaande sessie zal de content van de volgende sessie worden bijgeschaafd. Oftewel: we stellen samen een plan op, maar durven er van af te wijken.

Voorbeeld traject

Resultaten

Het resultaat van deze samenwerking is een gefundeerde toekomstvisie. Dit wordt ondersteund door een aantal concrete concepten die jouw bedrijf klaar maken voor de toekomst. Voor deze concepten kunnen tegelijkertijd in de komende 1-5 jaar concrete ontwikkelingsstappen genomen worden. Vanuit het netwerk bij RDM Next kunnen we vervolgens meedenken over de realisatie van de plannen die uit deze sessies voortkomen, of jou met de juiste (ontwikkelings)partijen verbinden.

Wil je ons voor je laten werken? Neem contact op, dan gaan we samen aan de slag met het opstellen van een programma op maat!

Wat anderen er van vonden

Wat een inspiratievolle middag was dit. De gedrevenheid en het enthousiasme van RDM Next om bij te dragen aan ontwikkelingen op o.a. het gebied van big data en internet of things, zijn fascinerend.

Corine HijmissenDocent Greijdanus college

Vanavond een erg enthousiaste groep deelnemers mogen horen over hun bezoek aan RDM next vandaag! Prachtige en inspirerende presentatie, rondleiding en workshop hebben jullie aangeboden.

Saskia TreurnietExecutive Director, Global Executive OneMBA Program

Praktische informatie

Taal: Nederlands/Engels
Starttijd: In overleg
Duur: vanaf 6 weken
Lunch/borrel: Optioneel
Prijs: op aanvraag

Over de facilitators


Jurjen Lengkeek

Co-founder RDM Next

Na enkele jaren actief te zijn geweest in start-up ondersteuning richtte Jurjen RDM Makerspace op, wat in 2019 transformeerde in RDM Next. Gebaseerd op eerdere ervaringen en geworteld in eigen projecten, samenwerkingen en bedrijven ondersteund Jurjen bedrijven in hun zoektocht naar innovatie.


Frido Aalbers

Co-founder RDM Next

Vanuit RDM Next en de IoT Academy heeft Frido in de afgelopen vier jaar honderden bedrijven geholpen met innovatie. Vanuit de rol als head facilitator stelt hij de juiste vragen die helpen processen te optimaliseren en nieuwe kansen te spotten. Daarbij ligt de focus op risicoloos innoveren.

Zij gingen je voor

EN DAT ALLES IN DE MEEST INSPIRERENDE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events en feesten. Zoek je een inspirerende locatie in Rotterdam? Of wil je eerst een keer een kijkje nemen? Neem dan nu contact op!

Enthousiast geworden? Mooi!

Download alvast de brochure om meer te weten over de workshop

 

Contact opnemen

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze event manager Nadiah helpt je verder.

Secured By miniOrange