Ontwikkeltrajecten

Digital sessie / ideation workshop

IoT, Machine Learning, Blockchain; Wat houden die nieuwe technieken eigenlijk in? Hoe werken ze, en wat betekent dit voor jouw bedrijf? De digital sessie geeft binnen één dagdeel antwoord op al deze vragen, zodat jeze gelijk kunt toepassen op je eigen producten en processen.

Reserveer direct

Reserveer alvast vrijblijvend de datum van jouw ontwikkeltraject, voordat hij weg is.

Reserveer workshop
Heb je vragen?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over het ontwikkeltraject, of voor een traject op maat.

Inhoud van het ontwikkeltraject

De digital sessie begint met een crash course opkomende technieken, zoals IoT, Machine Learning, Blockchain, Data, Robotica en AR. In de daar op volgende creatieve sessie zoek je de match met jouw bedrijf. Hierbij kan je denken aan optimalisatie van je processen, maar ook aan compleet nieuwe concepten die vanuit jouw bedrijf geïmplementeerd kunnen worden.
De Digital sessie is perfect als je een update over de nieuwe mogelijkheden van techniek zoekt, als je je team wil meenemen in deze ontwikkelingen, en als je op zoek bent naar hoe jij ze kunt toepassen.

Locatie en tijd

De digital sessie kan op elke locatie worden gegeven, maar het is het leukst om hem bij ons in het Innovation Dock te doen. We nemen hiervoor een hele ochtend of middag, waarbij we genoeg tijd hebben voor theorie en praktijk.

Mix ’n match

De digital sessie kan gedaan worden in combinatie met een Validatie sessie en een Co-creatie sessie. Wil je dieper ingaan op een van de thema’s uit de digital sessie? Boek dan aanvullend een workshop IoT, Machine Learning, Blockchain, Data of Robotica.

Wat anderen er van vonden

Het begon met een leuke inspiratiesesssie uit andere industrieën. Vervolgens was er een mooie combinatie tussen theorie en praktijkles om IoT technologie te begrijpen. Vervolgens was er een goed opgezette brainstorm georganiseerd waarmee concrete en waardevolle ideeën werden opgehaald waar we weer verder mee aan de slag kunnen.

Reserveer workshop

Praktische informatie

Taal: Nederlands/Engels
Aantal personen: 30
Starttijd: In overleg
Duur: vanaf 4 uur
Lunch/borrel: Optioneel

Over de facilitators


Jurjen Lengkeek

Co-founder RDM Next

Na enkele jaren actief te zijn geweest in start-up ondersteuning richtte Jurjen RDM Makerspace op, wat in 2019 transformeerde in RDM Next. Gebaseerd op eerdere ervaringen en geworteld in eigen projecten, samenwerkingen en bedrijven ondersteund Jurjen bedrijven in hun zoektocht naar innovatie.


Frido Aalbers

Co-founder RDM Next

Vanuit RDM Next en de IoT Academy heeft Frido in de afgelopen vier jaar honderden bedrijven geholpen met innovatie. Vanuit de rol als head facilitator stelt hij de juiste vragen die helpen processen te optimaliseren en nieuwe kansen te spotten. Daarbij ligt de focus op risicoloos innoveren.

Zij gingen je voor

EN DAT ALLES IN DE MEEST INSPIRERENDE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events en feesten. Zoek je een inspirerende locatie in Rotterdam? Of wil je eerst een keer een kijkje nemen? Neem dan nu contact op!

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze event manager Nadiah helpt je verder.