Ontwikkeltrajecten

Co-creatie sessie

Co-creatie begint bij je gebruiker en eindigt ook bij je gebruiker. Anders dan bij Design Thinking en de Lean Start-up method, betrek je je gebruiker actief in de creëren van jouw nieuwe product of dienst. Op die manier krijgen ze inspraak in de ontwikkeling, wat er voor zorgt dat hun voorkeuren tot in de details van de ontwikkeling doordringen. Bijkomend voordeel: een deel van je gebruikers voelt zich al eigenaar van het idee.

Reserveer direct

Reserveer alvast vrijblijvend de datum van jouw ontwikkeltraject, voordat hij weg is.

Contact
Heb je vragen?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over het ontwikkeltraject, of voor een traject op maat.

Inhoud van het ontwikkeltraject

In de Co-creatie sessie ga je met jouw gebruiker aan de slag om een oplossing voor een uitdaging te vinden. Daarbij ga je aan de hand van verschillende ontwerpmethodes van een eerste idee naar en concreet plan. Met behulp van onze facilitators kan dit eventueel in tekeningen worden uitgevoerd, en klaargemaakt worden voor productie. Snel prototypen!

Locatie en tijd

De validatie sessie kan op elke locatie worden gegeven, maar het is het leukst om hem bij ons in het Innovation Dock te doen. We nemen hiervoor een hele dag, waarbij we genoeg tijd hebben voor theorie en praktijk. We kunnen ook een programma op maat voor jouw team maken.

Mix ’n match

Voor de Co-creatie sessie van RDM Next is het belangrijk dat er minimaal een ontwerpuitdaging geformuleerd is. Heb je deze nog niet? Doe dan eerst een Design Thinking sessie, of een Digital sessie. De Co-creatie sessie kan vervolgens wordt aangevuld met een Validatie sessie.

Wat anderen er van vonden

Wat een inspiratievolle middag was dit. De gedrevenheid en het enthousiasme van RDM Next om bij te dragen aan ontwikkelingen op o.a. het gebied van big data en internet of things, zijn fascinerend.

Corine HijmissenDocent Greijdanus college

Vanavond een erg enthousiaste groep deelnemers mogen horen over hun bezoek aan RDM next vandaag! Prachtige en inspirerende presentatie, rondleiding en workshop hebben jullie aangeboden.

Saskia TreurnietExecutive Director, Global Executive OneMBA Program

Praktische informatie

Taal: Nederlands/Engels
Aantal personen: 20
Starttijd: In overleg
Duur: vanaf 4 uur
Lunch/borrel: Optioneel
Prijs: vanaf €4000

Over de facilitators


Jurjen Lengkeek

Co-founder RDM Next

Na enkele jaren actief te zijn geweest in start-up ondersteuning richtte Jurjen RDM Makerspace op, wat in 2019 transformeerde in RDM Next. Gebaseerd op eerdere ervaringen en geworteld in eigen projecten, samenwerkingen en bedrijven ondersteund Jurjen bedrijven in hun zoektocht naar innovatie.


Frido Aalbers

Co-founder RDM Next

Vanuit RDM Next en de IoT Academy heeft Frido in de afgelopen vier jaar honderden bedrijven geholpen met innovatie. Vanuit de rol als head facilitator stelt hij de juiste vragen die helpen processen te optimaliseren en nieuwe kansen te spotten. Daarbij ligt de focus op risicoloos innoveren.

Zij gingen je voor

EN DAT ALLES IN DE MEEST INSPIRERENDE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events en feesten. Zoek je een inspirerende locatie in Rotterdam? Of wil je eerst een keer een kijkje nemen? Neem dan nu contact op!

Enthousiast geworden? Mooi!

Download alvast de brochure om meer te weten over de workshop

 

Contact opnemen

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze event manager Nadiah helpt je verder.