Ga naar de hoofdinhoud
Meetings en bijeenkomsten

On to the next one: het RDM Congrescentrum

Door december 22, 2020maart 11th, 2021Geen commentaar

On to the Next one: het congrescentrum op de RDM

De kogel is door de kerk: we gaan uitbreiden. Vanaf vandaag beheren we het congrescentrum van de RDM. En dat gaan we net zo doen als in de Loft. Kom jij ook langs?

Het lijkt misschien een beetje een gekke stap om meer ruimte te gaan verhuren tijdens een crisis waarin in veel mensen thuisblijven. Maar wij zien het zo: iedereen heeft meer ruimte nodig, en die kunnen wij bieden. Goed geventileerd, ruim en van alle gemakken voorzien. Dus wanneer mensen bij elkaar willen komen, dan kunnen wij dat heel goed verzorgen.

Over het congrescentrum

In vroegere tijden was het congrescentrum de thuisbasis van de directie van de RDM. En dat is te zien: Hout, glas-in-lood en marmer brengen je terug naar een rijk verleden. Het statige congrescentrum staat hiermee enigszins in contrast met het rauwe Innovation Dock. Maar die link wordt snel duidelijk met een blik op de modellen en kasten vol technische tekeningen van de honderden schepen die op de RDM te water zijn gelaten.

Net als bij de Loft willen we de focus leggen op onze bezoekers door te zoeken naar comfort, flexibiliteit en kwaliteit. Dat betekent: goede koffie en een ontspannen houding van onze kant. De ruimtes van het congrescentrum die we vanuit RDM Next gaan verhuren kan je vinden op rdmnext.nl/het-congrescentrum.

Online evenementen blijven in de Loft

De Loft blijft onze vaste studio voor online events. Dat wil zeggen dat standaard de camera’s, microfoons, verlichting en andere techniek in de Loft blijven. We kunnen natuurlijk wel techniek invliegen op het moment dat je een hybride of online event vanuit een van de ruimtes in het congrescentrum wilt doen. Onze workshops zullen we ook voornamelijk in de Loft blijven doen. Wanneer het nodig is om dit anders te organiseren, dan zullen we het altijd eerst met je overleggen.

Dat gezegd hebbende: Wie neem jij mee naar het congrescentrum op de RDM?

Secured By miniOrange