We zijn genomineerd
als sterkste merk

We zijn genomineerd
als sterkste merk

(En dat vinden we tof)

We zijn genomineerd voor de verkiezing van het beste merk van Rotterdam in 2020. Oftewel: er zijn mensen die vinden dat wij het sterkste MKB-merk van Rotterdam zijn. Wij vinden dat heel leuk! Maar genomineerd zijn is stap één, winnen is waar het om draait. En daar hebben we jou voor nodig. Stem je op ons?

Stem hier!

Bij de 5 sterkste in de Merk010 verkiezing

De MERK010 verkiezing wil MKB-bedrijven in de schijnwerpers zetten. Volgens hen kenmerken Rotterdamse bedrijven zich door eigenheid, onafhankelijkheid en duidelijkheid. Dit jaar is RDM Next genomineerd voor de verkiezing, samen met honderden andere bedrijven. In de voorselectie zijn er vijf bedrijven overgebleven, waaronder wij. We doen dus keihard mee! Help je ons?

Ken je RDM Next nog niet?

We stellen ons graag even voor

RDM Next helpt met innovatie

Met RDM Next helpen we bedrijven om sneller en beter te innoveren. Het is onze missie om alle lagen binnen bedrijven te inspireren, in staat te stellen en te activeren. Dit doen we doormiddel van workshops, begeleiding en advies. De focus ligt op opkomende technologieën (wat) en op innovatiemethodes, gereedschappen en mensen (hoe). Zo zorgen we voor inclusie, matchmaking en ontwikkeling.

  • Inclusie: Wij willen angst voor techniek omzetten in kansen door techniek. Begrip leidt tot inclusie en ondersteuning.

  • Ontwikkeling: Uit elk van onze workshops ontstaan ideeën. Wij hebben de tools in huis om te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

  • Matchmaking: Oftewel vraag en aanbod bij elkaar brengen. We zijn onderdeel van een netwerk van bedrijven die kunnen helpen bij prototyping en verdere implementatie.

Overtuigd? Stemmen!

Ruimte(s)

De uitvalsbasis van RDM Next is de Loft, die we ook verhuren voor andere evenementen en vergaderingen.

Trouwens: Sinds deze week beheren we ook het congrescentrum van de RDM.

Maar wat doe je dan tijdens Corona?

We hebben de Loft omgebouwd tot studio…

Onze versgebouwde studio in voor allerlei online evenementen. Interesse? Check Studio de Loft hier!

… En we doen online workshops en sessies

We geven workshops en hebben creatieve sessies in de Loft. Deze zijn geschikt als teamuitje en/of om iets nieuws te leren.

Overtuigd? Stemmen!

Nog niet gestemd?

We hopen dat dit je overtuigt

Misschien ken je ons als RDM Makerspace

RDM Next is het volgende hoofdstuk in de ontwikkeling van RDM Makerspace, die in 2013 is begonnen. In de eerste vijf jaar hebben we tientallen start-ups een plek mogen geven om hun bedrijf te starten.

Of door een van onze andere initiatieven

Tegenwoordig stimuleren we innovatie door nieuwe initiatieven te starten, en door kennis te delen. Voorbeelden van initiatieven waar we deel van uitmaken zijn RAMLAB, de IoT Academy, Cyber Central, Dent en Captain AI. De kennis die we opdoen binnen deze initiatieven zetten we om in workshops en creatieve sessies. Op deze manier kunnen we elk thema concreet uitleggen, én handvatten vinden voor ontwikkeling binnen bedrijven. We don’t talk, we do!

RAMLAB

Metal parts on demand

Captain AI

Safe autonomous shipping

Dent

IoT Prototyping & product development

IoT Academy

Discover, make & use

Steun ons

Stem hier!

Zelf een event organiseren?

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op!