Innovatie begint met kennis

Wat zijn nieuwe ontwikkelingen zoals Machine Learning en Internet of Things? Hoe werken ze en hoe pas je ze toe? Ontdek het in één van onze workshops, en zet met jouw team of bedrijf met veel plezier de eerste stap in ontwikkeling! Bekijk hieronder de thema’s waar je jouw team mee aan de slag kan zetten.

Hulp nodig bij het kiezen?

Neem contact op

Onze workshops en teamuitjes

MACHINE LEARNING

Aan de slag met artificial intelligence

Machine Learning is tegenwoordig een veelgehoorde term. En dat is niet voor niks: ontwikkelingen in de laatste tien jaar zorgen ervoor dat computers steeds meer taken kunnen overnemen die voorheen alleen door mensen gedaan konden worden. En dat kunnen ze nauwkeuriger, sneller en 24/7.

  • 60 minuten (workshop) / 4 uur (deepdive)
Download brochure

INTERNET OF THINGS

Wat is IoT en hoe pas je het toe?

Veel mensen kennen de term IoT: het feit dat alles om je heen verbonden is met het internet. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar ben jij er al met je bedrijf mee bezig? Boek deze workshop als je aan de slag wil met IoT en vind uit waar jij kunt beginnen!

  • 60 minuten (workshop) / 4 uur (deepdive)
Download brochure

Cyber Security

Neem plaats in de board room en bouw de juiste strategie

De wereld  van cybersecurity is complex en als je de kenners moet geloven lijkt het soms wel dat je met alle (financiële) middelen nog steeds niet ‘cyber secure’ bent. Tijdens de workshop verkennen we op een leuke manier het security landschap en brengen de risico’s in kaart. Dit doen we onder leiding van security specialisten.

  • 60 minuten (workshop) / 4 uur (deepdive)
Download brochure

Robot Race

Speel, leer en win!

Robots zijn al lang niet meer zo futuristsch als enkele jaren geleden. Je bent of kent vast wel iemand met een robot in huis, bijvoorbeeld in de vorm van een stofzuiger. Voordat robots een prominentere plek in de samenleving gaan innemen is het de hoogste tijd om zelf de controle te pakken.

  • 2 tot 4 uur
Download brochure

(big) data

HOE JOUW BEDRIJF BIG DATA KAN INZETTEN

De Data workshop is ideaal wanneer je jouw bedrijf of afdeling wil meenemen in de ontwikkelingen van Big Data. Aan de hand van de Lemonade Game gaan we Data tastbaar maken en wordt je bewust van de verschillende soorten Data die er zijn.

  • 60 minuten (workshop) / 4 uur (deepdive)
Download brochure

Blockchain

BLOCKCHAIN OM BEDRIJFSPROCESSEN TE VERBETEREN

We kennen allemaal de Bitcoin, en misschien heb je ook wel een wallet met digitale munten. Maar hoeveel weet je van de Blockchain, de technologie die dit mogelijk maakt?

  • 60 minuten (workshop) / 4 uur (deepdive)
Download brochure

Kom je er niet uit?

Kies je ontwikkeltraject [ps2id id=’Creatievesessies’ target=”/]

Wil je verder ontwikkelen? Doorloop dan samen met je team ons ontwikkeltraject! Onderstaand vind je de verschillende aanpakken die we hanteren.

 

Zij gingen je voor

EN DAT ALLES IN DE MEEST INSPIRERENDE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events en feesten. Zoek je een inspirerende locatie in Rotterdam? Of wil je eerst een keer een kijkje nemen? Neem dan nu contact op!

Contact opnemen

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze event manager Nadiah helpt je verder.