Ga naar de hoofdinhoud
Introductieworkshop / Deepdive

Machine Learning

Machine Learning is tegenwoordig een veelgehoorde term. En dat is niet voor niks: ontwikkelingen in de laatste tien jaar zorgen ervoor dat computers steeds meer taken kunnen overnemen die voorheen alleen door mensen gedaan konden worden. En dat kunnen ze nauwkeuriger, sneller en 24/7.

Reserveer direct

Reserveer alvast vrijblijvend jouw workshop datum, voordat hij weg is.

Contact
Heb je vragen?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over de workshop, of voor een workshop op maat.

Inhoud van de workshop

Neem in de Machine Learning workshop je bedrijf of team mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence. Na een theoretische inleiding ga je zelf aan de slag met de AIY Vision Kit van Google om uit te vinden waar je allemaal rekening mee moet houden als je Machine Learning wil toepassen binnen je eigen processen. Onder begeleiding van onze facilitators denken we vervolgens samen na over wat Machine Learning voor jouw bedrijf kan betekenen. De beste ideeën werken we uit tot actiepunten waar we de volgende dag al mee kunnen starten. In de verdere uitwerking kan je rekenen op hulp van onze partners. Zo maak je op een laagdrempelige en praktische manier kennis met alle stappen die je moet zetten om Machine Learning toe te passen binnen je eigen organisatie.

Locatie en tijd

De Machine Learning workshop kan op elke locatie worden gegeven, maar het is het leukst om hem bij ons in het Innovation Dock te doen. We nemen hiervoor een hele ochtend of middag, waarbij we genoeg tijd hebben voor theorie en praktijk.

Mix ’n match

Onderstaande afbeelding geeft weer hoe een jouw workshop er uit kan zien. Je kunt natuurlijk ook meerdere onderwerpen combineren in één workshop. Wil je een perfect aansluitend programma samenstellen? Helemaal prima, neem even contact op!

Wat anderen er van vonden

Wat een inspiratievolle middag was dit. De gedrevenheid en het enthousiasme van RDM Next om bij te dragen aan ontwikkelingen op o.a. het gebied van big data en internet of things, zijn fascinerend.

Corine HijmissenDocent Greijdanus college

Vanavond een erg enthousiaste groep deelnemers mogen horen over hun bezoek aan RDM next vandaag! Prachtige en inspirerende presentatie, rondleiding en workshop hebben jullie aangeboden.

Saskia TreurnietExecutive Director, Global Executive OneMBA Program

Praktische informatie

Taal: Nederlands/Engels
Aantal personen: 20
Starttijd: In overleg
Duur: vanaf 1 uur
Lunch/borrel: Optioneel
Prijs: vanaf €2000

Over de facilitators


Jurjen Lengkeek

Co-founder RDM Next

Na enkele jaren actief te zijn geweest in start-up ondersteuning richtte Jurjen RDM Makerspace op, wat in 2019 transformeerde in RDM Next. Gebaseerd op eerdere ervaringen en geworteld in eigen projecten, samenwerkingen en bedrijven ondersteund Jurjen bedrijven in hun zoektocht naar innovatie.


Frido Aalbers

Co-founder RDM Next

Vanuit RDM Next en de IoT Academy heeft Frido in de afgelopen vier jaar honderden bedrijven geholpen met innovatie. Vanuit de rol als head facilitator stelt hij de juiste vragen die helpen processen te optimaliseren en nieuwe kansen te spotten. Daarbij ligt de focus op risicoloos innoveren.

Zij gingen je voor

EN DAT ALLES IN DE MEEST INSPIRERENDE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events en feesten. Zoek je een inspirerende locatie in Rotterdam? Of wil je eerst een keer een kijkje nemen? Neem dan nu contact op!

Enthousiast geworden? Mooi!

Download alvast de brochure om meer te weten over de workshop

 

Contact opnemen

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze event manager Nadiah helpt je verder.

Secured By miniOrange