Teamuitjes

ROBOT RACE

Robots zijn al lang niet meer zo futuristsch als enkele jaren geleden. Je bent of kent vast wel iemand met een robot in huis, bijvoorbeeld in de vorm van een stofzuiger. Voordat robots een prominentere plek in de samenleving gaan innemen is het de hoogste tijd om zelf de controle te pakken.

Reserveer direct

Reserveer alvast vrijblijvend jouw workshop datum, voordat hij weg is.

Contact
Heb je vragen?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over de workshop, of voor een workshop op maat.

INHOUD VAN DE WORKSHOP

Bij de Robot Workshop gaan we aan de slag met Mbot van Makeblock. Don’t worry, alles wordt voor de leek uitgelegd en aan het einde van de dag heb je samen met een klein team je eigen robot geprogrammeerd om te racen tegen de klok en je collega’s. Volgens het principe Sense – Think – Act leren we jou om een robot precies te laten doen wat jij wilt. Dit doe je door op een visuele manier te programmeren met behulp van zogenaamde blocks. De uitdaging is om onze zelfgebouwde racetrack te finishen, en dat natuurlijk in de snelste tijd van de dag. Boek deze workshop als je een introductie wilt in de Robotica en op een visuele manier wilt kennismaken met programmeren.

LOCATIE EN TIJD

De Robot Challenge kan op elke locatie worden gegeven maar het is het leukst om hem bij ons in het Innovation Dock te doen. We nemen jullie dan mee op een rondleiding langs verschillende innovatieve partijen die met robots werken, en hebben vervolgens twee uur lang de tijd om de strijd met elkaar aan te gaan.

Mix ’n match

Onderstaande afbeelding geeft weer hoe een jouw workshop er uit kan zien. Je kunt natuurlijk ook meerdere onderwerpen combineren in één workshop. Wil je een perfect aansluitend programma samenstellen? Helemaal prima, neem even contact op!

Wat anderen er van vonden

Wat een inspiratievolle middag was dit. De gedrevenheid en het enthousiasme van RDM Next om bij te dragen aan ontwikkelingen op o.a. het gebied van big data en internet of things, zijn fascinerend.

Corine HijmissenDocent Greijdanus college

Vanavond een erg enthousiaste groep deelnemers mogen horen over hun bezoek aan RDM next vandaag! Prachtige en inspirerende presentatie, rondleiding en workshop hebben jullie aangeboden.

Saskia TreurnietExecutive Director, Global Executive OneMBA Program

Praktische informatie

Taal: Nederlands/Engels
Aantal personen: 20
Starttijd: In overleg
Duur: vanaf 1 uur
Lunch/borrel: Optioneel
Prijs: vanaf €1500

Over de facilitators


Jurjen Lengkeek

Co-founder RDM Next

Na enkele jaren actief te zijn geweest in start-up ondersteuning richtte Jurjen RDM Makerspace op, wat in 2019 transformeerde in RDM Next. Gebaseerd op eerdere ervaringen en geworteld in eigen projecten, samenwerkingen en bedrijven ondersteund Jurjen bedrijven in hun zoektocht naar innovatie.


Frido Aalbers

Co-founder RDM Next

Vanuit RDM Next en de IoT Academy heeft Frido in de afgelopen vier jaar honderden bedrijven geholpen met innovatie. Vanuit de rol als head facilitator stelt hij de juiste vragen die helpen processen te optimaliseren en nieuwe kansen te spotten. Daarbij ligt de focus op risicoloos innoveren.

Zij gingen je voor

EN DAT ALLES IN DE MEEST INSPIRERENDE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events en feesten. Zoek je een inspirerende locatie in Rotterdam? Of wil je eerst een keer een kijkje nemen? Neem dan nu contact op!

Enthousiast geworden? Mooi!

Download alvast de brochure om meer te weten over de workshop

 

Contact opnemen

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze event manager Nadiah helpt je verder.