Last minute Loft

Met een duidelijke en vriendelijke prijs

We regelen allemaal wel eens iets op het laatste moment: een belangrijke meeting, een bezoek van je partners of een dagje brainstormen met je team. Wij geloven dat dat niet stressvol hoeft te zijn. Daarom: onze Last Minute deals. Zo kun je kort van tevoren toch verzekerd zijn van een geslaagde dag. Want ook wanneer wij geen grote events hebben, willen we het liefst dat de ruimte gebruikt wordt. Win-win!

Reserveer nu

(Gebruik de code “last-minute”)

€70

Per dagdeel

Inclusief koffie en lunch

  • Hele dag = €110,- p.p.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief btw. 

De spelregels:

  1. Een last minute kan je boeken vanaf 1 week van tevoren. Wil je al eerder zeker zijn dat je de ruimte in kunt? Bel ons even, dan denken we met je mee.
  2. Met het scherpe tarief van €70,- ex btw. per persoon zit je goed voor een dagdeel. De prijs voor de gehele dag is €110,- per persoon. Dit bedrag is inclusief gebruik van de ruimte met de aanwezige techniek en het brainstormmateriaal. Daarnaast voorzien we je in koffie, thee, snacks en lunch. Mocht je dit nog verder willen uitbreiden met een ontbijt, het complete vergaderarrangement of aansluitend een borreltje is dat natuurlijk mogelijk. Check de specs van de ruimte hier.
  3. Voor grote groepen van 20 personen of meer is het voordeliger om de ruimte op de reguliere manier te boeken. Bel ons even, dan kijken we samen naar wat er mogelijk is.

Boeken

Boek via de knop of neem telefonisch contact op om jouw datum vast te leggen.

Reserveer nu

(Gebruik de code “last-minute”)