Ga naar de hoofdinhoud
Online / Hybride Events

De IoT Update vanuit de Loft

Door november 27, 2020Geen commentaar

Live from our studio

Boom! Een Zoom call met 200 mensen. Ieder jaar host de IoT Academy dit event waar je op de hoogte gehouden wordt van de nieuwste ontwikkelingen en meest opvallende cases uit de wereld van Internet of Things. Dit jaar gingen ze voor een volledig online editie, uitgezonden vanuit de Loft. De verschillende breakout sessies van ruim 15 sprekers werden vooraf opgenomen. Het centrale gedeelte, de vragenrondjes werden live gedaan en de demo door Captain AI (waarin ze op afstand een Rotterdamse watertaxi bestuurden) werden live gedaan. In studio de Loft was het een feest van camera’s, kabels, microfoons en andere gezelligheid.

Zappen in zoom tijdens de breakout sessies
Online meeting via Zoom

Quotes van de dag:  “Als we dit ook alvast opnemen en zo uitzenden kunnen we nu vast aan het bier”, “Ik lijk wel tien jaar jonger, als de kroegen niet dicht waren zou ik vanavond uitgaan, mijn haar zit ook al zo goed” (Jasper nadat hij uit de make-up kwam en “Door deze muziek voelt het alsof het vrijdag is”.

Onze Setup: De techniek werd grotendeels verzorgd door Hanne. Het gedeelte van de setup verzorgd door ons: Computers: 1x Mac mini // Beeldschermen: 2x Cisco webex boards

Secured By miniOrange