Ga naar de hoofdinhoud
 
 
 
 
1
1
< Alle workshops

Innovation Experience Package: Innovatie workshops in Rotterdam

Het Innovation Experience Package is een inspirerend teamuitje, waarin je kennismaakt met de innovatie en digitalisering op RDM in Rotterdam. In dit programma maak je bedrijven die zich bezighouden met 3D printen, IoT, AI, drones en andere nieuwe ontwikkelingen van dichtbij mee. Tijdens het workshop onderdeel duik je dieper in op het thema Machine Learning, Internet of Things of Cyber security. Het Innovation Experience Package is voor geschikt voor je hele team, ook zonder voorkennis.

Reserveer je datum vast, voordat hij weg is.

Onderdelen van het Innovation Experience Package

  • Rondleiding + intro digitalisering
  • IoT workshop / AI (Machine Learning) workshop / Cyber security workshop
  • Inclusief lunch of borrel
  • Voor groepen van 5-60 personen
  • Tijdsduur: vanaf 3 uur

Rondleiding en intro digitalisering

Tijdens de rondleiding door het Innovation Dock maak je kennis met de geschiedenis van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij, én RDM Rotterdam als innovatielocatie. Je loopt tussen de bedrijven die op een historische plek ontwikkelen in de gebieden robotica, 3d printen, kunstmatige intelligentie, drones en IoT. De intro digitalisering geeft daarbij in vogelvlucht een update over deze technologieën: Hoe werken ze, waarom zijn ze belangrijk, wat is de huidige status in ontwikkeling en misschien wel het belangrijkste: Hoe pas je ze zelf toe? Aan het eind van de rondleiding + intro digitalisering ben je weer helemaal bijgepraat, en zie je de kansen voor jezelf.

De workshop machine learning & de rondleiding in de RDM hub, waren zeer inspirerend en een mooie vulling van ons bedrijfsuitje. De workshop gaf een helder inzicht in de industriële revolutie en een heldere inleiding richting het praktijkdeel van de workshop. We zijn zeer gastvrij ontvangen en goed begeleid. Top gedaan.

Beacon

IoT, AI of Cyber Security workshop

De IoT introductieworkshop laat je hands-on kennismaken met de sensoren, netwerken, platforms en toepassingen die samen het Internet of Things vormen. Tijdens de workshop maak je zelf een IoT oplossing met behulp van een aantal eenvoudig op elkaar af te stemmen bouwblokken. Boek deze workshop om een leuke en praktische introductie te krijgen tot IoT, of omdat je aan slag wilt met IoT binnen jouw organisatie.

Meer over de IoT workshop

De introductieworkshop Artificial Intelligence laat je op een leuke en praktische manier kennismaken met de geschiedenis, werking en toepassingen van de tegenwoordig meest voorkomende vormen van Kunstmatige Intelligentie. Tijdens de workshop duik je dieper in op deep learning en Machine Vision, door objecten te classificeren en te detecteren met behulp van een camera en een computer. Aan de hand van verschillende voorbeelden leer de waarde van het toepassen van AI op verschillende plekken én specifiek voor jou te zien.

Meer over de Machine Learning workshop

Deze cyber security awareness workshop laat je aan de hand van de boardroom game op een leuke en praktische manier kennismaken met de mogelijke risico’s, maatregelen en aanpakken op het gebied van cyber security. Je strijd met je team voor de grootste winst en het grootste vertrouwen van je klanten. Zijn jullie het meest succesvolle bedrijf?

 

Teams van 5 tot 30 personen (of groter)

Alle workshops van RDM Next zijn geschikt voor iedereen. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen met nieuwe ontwikkelingen uit de voeten kan zorgen we voor een praktische en vermakelijke aanpak. Door verschillende niveaus van diepgang te bieden, zorgen we dat de workshops voor iedereen interessant blijven.

Het standaard Innovation Experience Package is geschikt voor groepen van 5 tot 20 (IoT workshop en Machine Learning workshop) of 30 (Cyber Security workshop) personen. Wil je met een grotere groep komen? Neem dan even contact op. Door meerdere workshops in te zetten, kunnen we samen een afwisselend en uitdagend programma neerzetten voor grotere groepen. Neem contact op voor meer informatie.

Reserveer nu!

Enthousiast geworden over het Innovation Experience Package? Reserveer dan snel!

Vragen of speciale verzoeken?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over de workshops, of voor een evenement op maat.

Tip: Maak je workshop of evenement af met een fotograaf en goede koffie

Bekijk alle aanvullende opties

Meer informatie

Zij gingen je voor

Secured By miniOrange