Live vanuit de Loft

Online en in Rotterdam

Live vanuit de Loft

Online en in Rotterdam

Een prachtige studio, betrouwbare techniek en expertise op het gebied van online events en hybride evenementen; je vindt het bij RDM Next in Rotterdam. Bij ons ben je aan het juiste adres voor zowel interactieve livestreams als online evenementen met fysiek aanwezige deelnemers.

Neem contact op

Wat wij bieden

 • In-house techniek, schaalbaar naar elk event
  Standaard aanwezig: Drie camera’s en tien microfoons met mogelijkheid om meer in te schakelen.
 • Flexibele studio, in te zetten voor elk event
  Ruimte voor 30 mensen (in tijden van Covid). In te zetten voor tafelgesprekken, debatten, presentaties, workshops et cetera.
 • Een prachtige ruimte
  Geen suffe studio, maar een prachtige ingerichte ruimte met uitzicht over de Rotterdamse haven.
 • Razendsnel internet
  Glasvezelverbinding en backup.
 • Kennis en ondersteuning
  Onze ervaring reikt van simpele presentaties met tien mensen tot events met duizenden kijkers.
Bekijk alle specs

Geschikt voor live events én videoproducties

Online evenement

Een industriële evenementenlocatie, midden tussen de innovatie

Een prachtige studio op een historische plek

De ruimte van RDM Next bevindt zich in de nok van de oude machinebouwhal van de RDM in Rotterdam. Tegenwoordig hebben verschillende startups hier hun plek gevonden. Onze locatie heeft een prachtig uitzicht over de Rotterdamse haven en biedt ruimte voor meer dan 120 mensen voor hybride events en online evenementen in Rotterdam.

Heldere tonen en vloeiend beeld

Close-ups en bewegende camera’s

Maak je evenement af door onze ondersteunende crew in te schakelen. Met een stage manager of camera crew staat je evenement nog strakker.

Techniek van hoge kwaliteit

Een goed online event staat of valt met de juiste techniek. Bij RDM Next beschikken we over goede camera’s, webcams, microfoons, verlichting en schakelpanelen. Het is mogelijk om eigen of extra techniek in te schakelen bovenop ons standaardaanbod, al zal dit voor 95% van de events niet nodig zijn. We beschikken we over een razendsnelle, betrouwbare glasvezel internetverbinding. Toch een storing? Dan zetten we een van onze backups voor je aan.

Online workshop

De vrijheid van je eigen kanaal

Kies zelf op welke platformen je jouw online event wil uitzenden. Stream jouw talk live op Youtube of Linkedin, of maak het interactief met Teams of Zoom. Als je nog geen kanalen hebt dan kan je natuurlijk die van ons gebruiken, of we helpen je met het opzetten van een nieuw kanaal.

De zekerheid van een geslaagd digitaal event

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een hybride event hosten gaat anders dan bij een offline event: Je hebt opeens zowel een online als een fysiek aanwezig publiek. Wil je weten hoe je een hybride event host? Check hier onze tips en tricks!

Laat je gegevens achter

Dan nemen we contact met je op

 • Bij een hybride evenement is er fysiek publiek aanwezig, bij een online evenement is er alleen online publiek aanwezig.
 • Met een livestream via bijvoorbeeld youtube kun je een groter publiek bereiken. Bij een interactief evenement via bijvoorbeeld Teams of Zoom kunnen deelnemers met je communiceren via microfoonen camera.

Zij deden een hybride event of online evenementen bij RDM Next