Ga naar de hoofdinhoud
 
 
 
 
 
 
1
1
< Alle workshops

Get Together Package: vergaderen op een inspirerende locatie

Het Get Together Package combineert vergaderen met een inspirende introductie tot de RDM in Rotterdam. Het Get Together Package is met name geschikt voor vergaderingen, zakelijke borrels en interne evenementen. Ben je op zoek naar een teamuitje of innovatie workshop? Bekijk dan het Teambuilding Package en Innovation Experience Package.

Reserveer je datum vast, voordat hij weg is.

Onderdelen van het Get Together Package

  • Vergaderen op een inspirerende locatie
  • Rondleiding + Intro digitalisering
  • Inclusief koffie, thee, fris en snacks
  • Inclusief ontbijt, lunch of borrel
  • Voor groepen van 5-120 personen

Rondleiding en intro digitalisering

Tijdens de rondleiding door het Innovation Dock maak je kennis met de geschiedenis van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij, én RDM Rotterdam als innovatielocatie. Je loopt tussen de bedrijven die op een historische plek ontwikkelen in de gebieden robotica, 3d printen, kunstmatige intelligentie, drones en IoT.

Het Get Together Package is indien gewenst aanvulbaar met een intro digitalisering. De intro digitalisering geeft in vogelvlucht een update over de technologieën achter de ontwikkelingen in het Innovation Dock: Hoe werken ze, waarom zijn ze belangrijk, wat is de huidige status in ontwikkeling en misschien wel het belangrijkste: Hoe pas je ze zelf toe? Aan het eind van de rondleiding + intro digitalisering ben je weer helemaal bijgepraat, en zie je de kansen voor jezelf.

Vergaderen met 5 tot 120 personen (of meer)

Het standaard Get Toghether Package is geschikt voor groepen van 5 tot 120 personen. Wil je met een grotere groep komen? Neem dan even contact op. Door meerdere ruimtes in te zetten, kunnen we een programma neerzetten voor grotere groepen. Neem contact op voor meer informatie.

Reserveer nu!

Enthousiast geworden over het Get Together Package? Reserveer dan snel!

Vragen of speciale verzoeken?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over de workshops, of voor een evenement op maat.

Tip: Maak je workshop of evenement af met een fotograaf en goede koffie

Bekijk alle aanvullende opties

Meer informatie

Zij gingen je voor

Secured By miniOrange