Ga naar de hoofdinhoud
Bekijk fietsroute fullscreen

Heb je vragen?

Neem contact op
Aanvragen@rdmnext.nl
+31 10 71 71 706

Het laatste stukje

Route naar de Loft

Scheepsbouwweg 8-Loft
3195AC Rotterdam

De Loft bevindt zich op de zolder van het Innovation Dock Business te Heijplaat (RDM) Rotterdam. Op de ingang van de grote loods staat “Innovation Dock”. Naast de Laadpalen vind je de ingang aan de parkeerzijde. Aan de waterkant vind je een tweede ingang voor als je met het OV komt. De glazen deuren zijn standaard op slot. Als je een code hebt gekregen dan kan je de deuren met je smartphone openen. Je kunt ook aanbellen bij RDM Next, dan doen wij de deur op afstand voor je open en kun je vanaf daar je weg vervolgen met de bordjes naar De Loft.

Route naar het congrescentrum

Heijplaatstraat 23
3089 JB Rotterdam

Het Congrescentrum bevind zich op 2 minuten lopen van het Innovation Dock. De ruimte bevindt zich in het gebouw van de Academie van Bouwkunst. Je kunt ons bereiken door te navigeren naar Heijplaatstraat 23, Rotterdam. Hier kun je eventueel een (gratis) parkeerplaats uitzoeken en lopen naar de ingang waar “Congrescentrum” boven staat. Je stapt hier de Marmeren Hal binnen, de Commissarissenkamer bevindt zich direct aan de zijkant van deze hal.

Route naar IT Campus

Scheepsbouwweg 11
3089 JW Rotterdam

Een aantal van de ruimtes die we verhuren bevinden zich in IT Campus, op 1 minuut lopen van het Innovation Dock. Je kunt via Google Maps navigeren naar Scheepsbouwweg 8, je komt dan uit op een grote (gratis) parkeerplaats. Aan de linkerkant bevindt zich de ingang van IT Campus. Mocht je slecht ter been zijn en geen trap kunnen lopen, bel ons dan even op 010-7171706, dan helpen wij je verder via de ingang met een lift.

Secured By miniOrange