< Alle event services

Event manager

Bij RDM Next hebben we veel mogelijkheden in ons aanbod die het organiseren van je evenement makkelijk maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om buiten de kaart om een evenement te organiseren. Denk aan specifieke catering wensen, een creatief programma-onderdeel of zelfs een andere locatie dan de RDM. Hierin kan je ondersteund worden door een van onze ervaren event managers. Zo besteed je een deel van het uitzoekwerk en regelwerk uit, zonder dat je daarbij de regie verliest.

Reserveer je datum vast, voordat hij weg is.

Meer info

“De professionele en flexibele houding van de Eventmanagers bij RDM-Next heeft geleid tot uitmuntend optreden in de Loft. De samenwerking verliep soepel, de communicatie was strak en scherp en op de dag zelf waren er enkel lachende gezichten. Als een warm mes door een blok boter!”

Menno VersluisNorth Sea Round Town

Onze event managers

Nadiah Tent Event manager RDM Next

Nadiah

Senior event manager

Marousha

Event manager & Host

Waarom een event manager?

Wanneer je je evenement bij RDM Next organiseert, dan zorgen we dat een van onze doorgewinterde event managers met je meedenkt en de taken die je van een evenementenlocatie mag verwachten van je overneemt. Daarnaast ondersteunen we je ook graag in de rest van je evenement. En daarbij geldt: Hoe gekker je event, hoe leuker we dat vinden. Denk aan het programma samenstellen, aanmelding en registratie, contact met sprekers en leveranciers, aanvullende techniek, aankleding en communicatie. Zo heb jij de rust en de controle een event dat ├ęcht zo is als jij dat wilt.

Nadiah Tent Marousha Tent Event manager RDM Next

Je kunt onze event managers inzetten voor:

  • Het meedenken over de invulling van je event
  • Het opvragen van offertes bij leveranciers
  • De productie van je event op de dag zelf
  • Het opstellen en beheren van het draaiboek
  • Het verrijken van de klantbeleving door middel van aankleding, presentjes en communicatie.

Zoek je ondersteuning in de organisatie van jouw event? Selecteer de optie “event manager” bij je reservering.

Reserveer nu