Ga naar de hoofdinhoud
< Alle event services

Event fotografie

Een evenement is het moment dat iedereen er op haar of zijn best uitziet. Maar ook de mooiste events kennen een einde. Kijk terug op je evenement en deel het met een breder publiek door middel van een prachtige fotoreportage van een van onze professionele fotografen. Zo leg je je event vast voor later, en hou je prachtige content over voor je social media en collega’s. 

Reserveer je datum vast, voordat hij weg is.

Meer info

Evenementenfotografie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor event fotografie bij RDM Next? Geef het aan bij je reservering, dan brengen we je op de hoogte.

Reserveer nu

Portretfotografie

In dit digitale tijdperk is het voor veel bedrijven uniek dat alle collega’s op dezelfde tijd op dezelfde plek aanwezig zijn. Dit zorgt er voor dat evenementen de uitgelezen kans zijn om iedereen individueel op zijn of haar best vast te leggen. Portretfotografie zorgt voor prachtige representatie en een leuk aandenken voor alle collega’s. Bovenstaande portretten zijn gemaakt door Karen van Gilst.

Onze fotografen

Karen van Gilst

Doordat Karen mensen echt centraal zet in haar fotografie, zijn haar foto’s te herkennen aan levendigheid en warmte. Het resultaat: krachtige foto’s waarop mensen zich van hun beste kant durven te laten zien. Bekijk het werk van Karen op haar website karenvangilst.com.

Willem de Kam

Het werk van Willem kenmerkt zich door strakke geometrie en frisse kleuren. Zijn georganiseerde stijl zorgt voor ontspannen kunstwerken die plezierig blijven om naar te kijken. Bekijk het werk van Willem op zijn website willemdek.am

Vragen? Neem contact op!

Secured By miniOrange