Bel nu

Op werkdagen zijn we telefonisch en per email bereikbaar van 9:00 tot 18:00. ‘s Avonds en in het weekend zijn we iets minder goed bereikbaar, maar je mag het altijd proberen. Mocht je niemand aan de lijn krijgen: wanneer je het formulier op deze pagina invult, dan krijg je altijd binnen een werkdag antwoord.

010-7171706info@rdmnext.nl

Kantoor & Postadres

RDM Next
Scheepsbouwweg 8
3089 JW Rotterdam

KvK: 58711317
BTW nummer: NL853149410B01

Route en parkeren

De RDM is vanaf Rotterdam centrum met het OV het makkelijkste te bereiken met de Watertaxi Veerdienst. Met de auto? LET OP: vanaf de A15 neem afslag 18 HEIJPLAAT. Parkeren is gratis. Bekijk de kaart met de route naar de Loft hier.

Route naar de Loft

Scheepsbouwweg 8-Loft
3195AC Rotterdam

De Loft bevindt zich op de zolder van het Innovation Dock Business te Heijplaat (RDM) Rotterdam. Op de ingang van de grote loods staat “Innovation Dock”. Naast de Laadpalen vind je de ingang aan de parkeerzijde. Aan de waterkant vind je een tweede ingang voor als je met het OV komt. De glazen deuren zijn standaard op slot. Als je een code hebt gekregen dan kan je de deuren met je smartphone openen. Je kunt ook aanbellen bij RDM Next, dan doen wij de deur op afstand voor je open en kun je vanaf daar je weg vervolgen met de bordjes naar De Loft.

Route naar het congrescentrum

Heijplaatstraat 23
3089 JB Rotterdam

Het Congrescentrum bevind zich op 2 minuten lopen van het Innovation Dock. De ruimte bevindt zich in het gebouw van de Academie van Bouwkunst. Je kunt ons bereiken door te navigeren naar Heijplaatstraat 23, Rotterdam. Hier kun je eventueel een (gratis) parkeerplaats uitzoeken en lopen naar de ingang waar “Congrescentrum” boven staat. Je stapt hier de Marmeren Hal binnen, de Commissarissenkamer bevindt zich direct aan de zijkant van deze hal.

Route naar IT Campus

Scheepsbouwweg 11
3089 JW Rotterdam

Een aantal van de ruimtes die we verhuren bevinden zich in IT Campus, op 1 minuut lopen van het Innovation Dock. Je kunt via Google Maps navigeren naar Scheepsbouwweg 8, je komt dan uit op een grote (gratis) parkeerplaats. Aan de linkerkant bevindt zich de ingang van IT Campus. Mocht je slecht ter been zijn en geen trap kunnen lopen, bel ons dan even op 010-7171706, dan helpen wij je verder via de ingang met een lift.

Openingstijden

Op werkdagen zijn we geopend van 9:00 tot 18:00. Het is ook mogelijk om voor ’s avonds en het weekend een workshop of ruimte te boeken.