Ga naar de hoofdinhoud
Events

Leerzaam 5CC event met Gemeente Rotterdam op de RDM

Door mei 30, 2023Geen commentaar
Deze week bezocht de Gemeente Rotterdam ons op de RDM voor een evenement genaamd 5CC (Five Cities Connect). Deze dag zat boordevol workshops en netwerkmomenten.
De dag begon in het Auditorium, waar gasten uit vijf verschillende wereldsteden een introductie kregen over de RDM. Vervolgens werden ze getrakteerd op inspirerende toespraken van Fatuma Koker en Gerlof de Haan

Na het plenaire gedeelte werden de bezoekers naar de IT Campus geleid, waar ze in vier verschillende break-out rooms deelnamen aan diverse workshops. Bij aankomst werden ze verwelkomd met verfrissend vitamine water en nakd health bars. Er was een ruime keuze aan workshops, variërend van strategische vraagstukken tot technische inhoud. Onderwerpen waren onder andere #waardenpropositie#storytelling#CityGML en een #dataAPI workshop.

Na de eerste ronde van workshops verzamelden de gasten zich in de RDM Kantine voor een lunch, om daarna geïnspireerd terug te keren voor de volgende workshop.

Na afloop van de workshops konden alle gasten zich begeven naar de Loft voor een afsluitende borrel, waar er volop gelegenheid was om na te praten en te netwerken.
Het was een leerzame dag waarin uitgebreide kennis werd opgedaan over het creëren van een driedimensionale stadskaart.

Secured By miniOrange